Kontakt/Info

Velkommen til NO*Grensedalen

Vi driver et hjemmeoppdrett av sibirkatt som jevnlig vil ha kattunger til salgs. Sibirkatten er en sterk og sunn naturrase med fantastisk personlighet. Dens gode lynne og selvsikkerhet gjør den til en perfekt familiekatt. Vi er opptatt av kattenes trivsel og helse og avler på rasetypiske katter. Kattungene får delta aktivt i familielivet og blir trygge og godt sosialiserte.


Vi holder til på Askøy utenfor Bergen.

Husk at det ikke er noe problem å ta en liten pusekatt med på flyet i kabinen hvis dere kommer utenbys fra.


elin_lundberg[at]yahoo.no, tlf 95779973


odd: tlf 90192671

Hva koster så et kosetroll?

En kattunge til kos og utstilling koster kr 15 000,-. Hvis kattungen skal til avl eller plukkes spesielt (beste katt fra et kull) for utstilling koster den noe mer. Kattunger til kos selges i stamtavle 2. Det betyr at de ikke skal avles på og skal kastreres før de er 6 mnd gammel. Vi selger ikke katt til allergikere som ikke har testet allergien sin på sibirkatt. Ta kontakt med NSK's testhjemformidling.
Jeg er interessert – hva nå?

Tidvis kan det være stor etterspørsel etter kattunger, så ta gjerne kontakt selv om vi for øyeblikket ikke skulle ha ledige katter, for å bli satt på venteliste. Det hender hele kullet er holdt av/reservert før det er født. Noen av kattungene vil de første ukene være under evaluering for videre avl, men ikke nøl med å ta kontakt hvis dere er interessert i en spesiell kattunge. Å reservere en katt koster kr 4000,- i reservasjonsgebyr. Gebyret tilbakebetales ikke om kjøper senere går fra kjøpet. Pengene blir selvfølgelig tilbakebetalt om vi av en eller annen grunn ikke kan levere katten.


På forespørsel oppgis gjerne referanser fra tidligere kjøpere. Sjekk også ut hilsen fra familien til Felix.


Kattungene leveres med: NRR kjøpskontrakt, microchip, stamtavle og helseattest. Katten har fått ormekur og er vaksinert med sin første vaksine. Leveres tidligst 12 uker gammel.


For de som har mulighet, tilbyr vi dere å komme og besøke kattungen i 8-10 ukers alderen. Bilder vil med ca 2-3 ukers mellomrom bli lagt ut på sidene våre, slik at forventningsfulle eiere kan følge utviklingen til det nye familiemedlemmet. Dette gjelder hunnkattene som bor hjemme hos oss. Kull hos fôrvert har vi ikke mulighet til å ta like mye bilder av og besøke, så da vil dette variere.


Ta gjerne kontakt for en uforpliktende katteprat.


Litt om fargene på våre katter.


NB: Uansett hvem dere velger å kjøpe sibirkatt hos, sjekk grundig opp selgeren på forhånd.

Dere kan blant annet forhøre dere hos Norsk Sibirkattklubb og passe på å få se kattungen før dere bestemmer dere. Det finnes dessverre noen useriøse selgere der ute. Pass på at selger leverer godkjent stamtavle!