hansa12015


Hansakatten juni 2015Med bare 3 dommere på over 100 katter i kategori 2, var nåløyet ekstremt vanskelig å passere. Under pep-talken før start fikk kattene våre klar beskjed: Kjemp som løver, ikke finn på noe tull! Hva urkatten Honey hørte her, vet jeg ikke, men sannsynligvis knurret hun seg bort fra en finale. Gerardo Fraga y Guzmán brukte lang tid før han måtte sende henne tilbake i buret.  Lion og Willie oppførte seg eksemplarisk, og Willie kapret seg en plass blant fiffen. Det ble ingen stemmer til isbjørnen som i helgen ble ferdig med sin junior periode. Det ble med 5 NOM og 2 BIS på 7 forsøk.  Han ble også best klubbkatt lørdagen.Denne dagen stilte Grensedalen med L-kullet som endte på andreplass.


Det var bare 6 sibirer lørdagen, og vi håpet at Fredtuns inntreden søndag med 3 katter til, ville gjøre oss mere slagkraftige.


Søndag, med Fredtuns på plass, ble det BIV i fargegruppe 3. Den vant Grensedalen Goliat. Det lovet bra for den unge mannen som skulle opp i en knalltøff nominering. Kjempen vant denne, og sib-toget var på skinner. Så var det Honey som skulle opp til nominasjon. 7 katter fikk komme opp for å kjempe om èn finaleplass. Dommer Eric Reijers var forelsket i både look’en og lukten, og Honey kunne strekke potene i været. Hos Marina Vinkel var Willie og Lion oppe til nominasjon i sine aldersklasser. Wille kom på en sterk andreplass hos juniorene, mens Lion sto igjen til sist hos kattungene og fikk seg en plass i finalen.


Totalt 3 sibirer i finalene, og stemningen i sibirleiren var høy.


Den gode innsatsen fra NO*Grensedalens Lion, Beauty og Goliat

førte til at NO*Grensedalen ble beste oppdrett på søndagen.

Det er vi utrolig stolte av!Stolt oppdretter av, f.v., Lion, Goliat og Beauty.


      I pausen var det kaker og underholdning i sibirleiren.

       Jarle er her nettopp ferdig med sitt noe dristige bidrag.Finalene:


I herrefinalen ble det ingen stemmer til Goliat. Så var det Honey sin tur.  Herr Guzmán var glad for å se igjen Honey, og sammen med stemmen fra Reijers fikk hun sin 6. Best In Show. Lion nådde som ventet ikke helt opp i en knalltøff kattunge finale, men fikk vist seg flott frem. Vi merket oss at Eric Reijers luktet litt på den lille løven.


Enda var det ikke over for Honey. Først ble hun beste klubbkatt, kat 2. Når beste klubbkatt totalt skulle kåres, var ikke Gerardo Fraga y Guzmán i tvil: Med ordene: I love you, kåret han henne til beste klubbkatt totalt.
Galleri

Oppildnet etter loddsuksess på Voss med både fenalår og blandebatteri, vant Jan Inge denne elegante lampen. -Den lampeskjermen holder ikke lenge i kattegården, sier han i en kommentar til Grensedalen.

Farge

Navn

Lørdag

Søndag

Gruppe 3

Honey Imildara

CACS

CACS, NOM, BIS


Grensedalen Goliat

-

CAC, BIV, NOM


Soltrollet Attina

Ex1

Ex1

Gruppe 4

Ulia Rys od Krolowych

Ex1

Ex1


Grensedalen Lion

Ex1

Ex1, NOM

Gruppe 5

Grensedalen Beauty

CAGCIB

CAGCIB

Gruppe 7

Vestavind Everest

-

HP

Gruppe 8

Vestavind Kiss

-

CACS

Gruppe 9

Snow Buddies Willie Nelson

Ex1, NOM

Ex1