gjensynnemi

Vi har fått en skikkelig koselig mail fra eierene av NO*Grensedalen Nemi som vi vil dele med dere:


Heisann.

Jeg ville bare sende deg en liten oppdatering om hvordan det går med herlige Nemi. Den første dagen var hun naturlig nok litt nervøs og utrygg, men det gikk veldig for over. Allerede på dag 3 hadde Hun sluttet å rope på mamma og søsken, hun tok raskt eierskap i en kurv under stuebordet som hun sov masse i til å begynne med. Nå legger hun seg bare der hvis hun vil være helt i fred. Ellers så sover hun akkurat der det passer henne. Det seg være på sofaen, skrivepulten eller i vinduskarmen.


Hun har god apetitt og spiser opp både våtmat og tørrfôr i løpet av dagen. Vi synes hun vokser for hver dag som går. Halen stikker til værs hele tiden og etter 4-5 timers søvn er hun kjempeklar for å leke. Fjærstaven som fulgte med i lekene vi fikk har hun allerede ribbet og edderkoppen har mistet en fot. Det gøyeste hun leker med er allikevel et sugerør som hun farer gjennom huset med.


Hun har fått prøve seg litt utendørs i selen også. Det har gått fint fra første dag. Ingen protester på selen, hun maler i vei og legger seg bare ned når vi tar den på. I hagen er det mye fryktelig spennende som skjer så etter 20 minutter utenfor er hun ganske sliten. Da er det inn og spise og kose masse før hun sovner som en stein.

Vi er alle enige om at dette er den mest avslappende og snille pusen vi har møtt, hun tar livet med knusende ro og lar både voksne som barn kose og leke med seg.


Så her har du virkelig funnet riktig katt til oss. Vi er alle dønn forelsket i henne.Ha en fortsatt fin kveld.

Hilsen Ruth Elise.


Legger ved noen bilder av drømmepusen vår.